УКР РУС

Усик – Ф'юрі: зірковий тренер аргументував, чому розсічення стало благословенням для Тайсона

5 лютого 2024 , 22:44 / Читать на русском

Зірковий боксерський тренер Домінік Інгл проаналізував помилки Тайсона Ф'юрі під час сумнозвісного спарингу, де той отримав розсічення.

"Я ось подивився цей відрізок спарингу і потрібно поставити собі запитання: "Чому Ф'юрі бився на короткій дистанції?" Адже він має думати про реалістичний сценарій.

Усик намалював сценарій, які фактори могли призвести до злощасного розсічення Ф'юрі

Тайсон провів достатньо тренувань, він мав закінчити всі свої головні спаринги ще за три, можливо, чотири тижні до бою. Завершити всю важку роботу. А вже у теперішньому періоді має вестися робота на швидкість та навички. Не має бути грубої роботи. Усик ніяк не дозволить Тайсону Ф'юрі підходити і шматувати його, як він робив з тим спаринг-партнером. Усик триматиметься на дистанції. Ось де робота для Тайсона.

Цей спаринг для мене виглядав справді безсистемним. Реально безладним. Тайсон на той час мав думати про навички, про швидкість, про обрізання рингу, закриття Усика, перешкоду його пересуванням. 

Чи є він все ще фаворитом? Дивлячись на Тайсона зараз, я б сказав, для нього це як благословення з неба. Чим довше Ф'юрі тренується, тим краще для нього", – сказав коуч в інтерв'ю для Boxing King Media. 

Нагадаємо, якщо бій зірветься знову, винуватець буде зобов'язаний заплатити 10 мільйонів доларів штрафу.