УКР РУС

Котельник – про епопею Усика з Ф'юрі: "Нехай Тайсон чемпіонський пояс відасть – і все"

5 лютого 2024 , 10:27 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA Андрій Котельник прокоментував перенесення бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

"У Ф'юрі розсічення біля ока, там де шолом закриває. А звідки вони знали, що той удар під час того спарингу призведе до таких наслідків і зняли його? Це смішно, чесно. Думаю, що він був неготовий. Схуднути та привести себе в порядок – це ще не є факт, що набрав форму. Думаю, що скоріше за все був не готовий.

Ф'юрі зізнався, скільки швів йому наклали після кривавого розсічення

Постанова? Може. Для чого сповідатися перед усім світом? Якщо ти травмувався, то це факт. А він відео і фотографії смішні викидує. Є висновок щодо травми, який ти організаціям маєш надіслати. В мене така історія була, коли я з Аміром Ханом боксував в Англії та переносив бій на два чи три місяці. У мене був вставний зуб і на спарингу мені його пошкодили. Прийшлося перенести поєдинок. Так вийшло за три тижні до бою.

Чи є ймовірність, що цей поєдинок знову зірветься? Ніхто не може давати ніяких шансів. До голови Ф’юрі не залізеш і не дізнаєшся про його плани. Може, Тайсон загубив впевненість, чи чогось чекає. Людина була сильною до поєдинку з Нганну, а що з ним відбувається зараз, я не знаю. 

Чи можемо взагалі не побачити їх бій? Пояс хай віддасть – і все, якщо не хоче боксувати. Тайсон величний, але кожен має свій час. Усі великі програвали – і Фрейзер, і Мохамед Алі, і Тайсон, і Льюїс, і Клички. Приходить час, коли ти маєш програти, або піти", – цитує Андрія Котельника Sport-express.