УКР РУС

Девід Хей викрив лицемірство Ф'юрі: "Тайсон кричав, що я спеціально отримав розсічення"

4 лютого 2024 , 12:58 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей звинувати володаря поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі у лицемірстві.

У 2013-му Хей і Ф'юрі мали зустрітися в рингу. Але цього так і не сталося – Девід отримав розсічення під час тренувального табору. Тепер, коли і сам Ф'юрі опинився в такій ситуації, його земляк пригадав скандальні подробиці.

Усик піснею Віктора Павліка відповів на запитання про обіцянки Ф'юрі

"Знаю цей біль. Адже так само тоді заробив розсічення за тиждень до бою. Але що я почув від Тайсона у відповідь? Я досі чую, як він каже мені: "Ти отримав травму спеціально для того, щоб не виходити до мене в ринг. Ти зробив це через страх". Зізнатися, в той момент я подумав: "Чувак, а й у тебе може колись виникнути така ж ситуація. І тоді ти зрозумієш, яким лайном був", – розповів Хей у соцмережі X, додавши підтвердження своїх слів у вигляді повідомлення від Тайсона.

Водночас Девід додає, що не відчуває радості від того, що його пророцтво здійснилося. Додамо, що бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні перенесли на 18 травня.