УКР РУС

"Кого перемагав Ф'юрі?": екс-чемпіон світу сумнівається в можливостях британця

30 січня 2024 , 19:30 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч сумнівається у перемозі Тайсона Ф'юрі у бою з Олександром Усиком.

"Не знаю, чи було це похвалою для ЕйДжея, чи просто погано для Тайсона Ф'юрі, тому що Циганський король насилу впорався з Отто Валліном. Це залишає багато запитань. Наскільки сильний Тайсон Ф'юрі? Чого він досяг? Кого він перемагав?

Усик – Ф'юрі: спаринг-партнер українця дав прогноз на результат мегафайту

Очевидно, що він переміг Кличка в трохи дивному поєдинку. Це був просто незграбний, жахливий виступ, у якому він заліз у голову Кличка і заплутав його своїм джебом.

Після бою з Кличком у Ф'юрі було три яскравих поєдинки з Деонтеєм Вайлдером. Але наскільки сильний Деонтей Вайлдер зараз? Проти Джозефа Паркера він мав жахливий вигляд. І тепер ви починаєте сумніватися в ньому.

Чи є Тайсон Ф'юрі тим, за кого ми його вважали, або ж він був прикрашений відсутністю суперників. Ми це дізнаємося, коли він битиметься з Усиком", – сказав Фроч виданню Boxing Social.

Нагадаємо, що бій між власником поясів WBA, WBO, IBF i IBO Олександром Усиком та володарем паска WBC Тайсоном Ф'юрі пройде у столиці Саудівської Аравії. Українець та британець зійдуться в ринзі 17 лютого 2024 року, де вони визначать абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Востаннє звання абсолюта в королівському дивізіоні мав Леннокс Льюїс ще понад 20 років тому.