УКР РУС

Хірн вважає, що у Ф'юрі немає шансів у бою з Джошуа

26 грудня 2023 , 19:58 / Читать на русском

Представник Ентоні Джошуа Едді Хірн розповів, що саме зараз у Тайсона Ф'юрі просто не було б шансів у протистоянні з його підопічним.

Відомий промоутер назвав Ей Джея найкращим важковаговиком у світі. І передбачив, що ніхто не зможе перемогти британця у 2024 році.

Джошуа здобув напрочуд легку перемогу над Валліном – швед капітулював достроково

"Джошуа повернувся. Він був ідеальним. Різким, неймовірним в ударах як ногами, так і руками. Я вам кажу, коли він в такому настрої, з такою командою, він найкращий боксер у надважкому дивізіоні.

Не думаю, що хтось може його перемогти. В нього були важкі часи, він втратив впевненість, але зараз все повернулося. Його буде дуже складно перемогти в 2024 році.

Зараз ми будемо відпочивати. Бій Усика та Ф'юрі буде чудовим. Але, Боже, дайте мені зараз Тайсона Ф'юрі, будь ласка, у нього немає жодних шансів перемогти Джошуа. Жодних! Але давайте дочекаємося, поки Ф'юрі переможе Усика, а потім влаштуємо бій. Це найкращий бій усіх часів, в історії боксу", – сказав Хірн для YouTube-каналу IFL TV.

Нагадаємо, що 17 лютого у Саудівській Аравії Олександр Усик зустрінеться із Тайсоном Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. І в переше хтось із них отримає цей титул в епоху чотирьох важливих поясів.