УКР РУС

Близький друг Ф'юрі хоче, щоб Тайсон завершив кар'єру ще перед боєм з Усиком

6 грудня 2023 , 22:32 / Читать на русском

Ірландський екс-боксер, а зараз тренер Пітер Макдон здивував заявою перед історичним поєдинком його друга Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком.

– Я знаю, що ви любите українців. Зараз працюєте з українським хлопцем. Бій з Усиком двиний для Ф'юрі, тому що зазвичай у своїй кар'єрі він залазить у голову опонентів. Мені здається, Тайсон не зможе цього зробити з Олександром.

– Ми бачили це з Нганну – Тайсон не зміг залізти йому в голову. Думаю, з Усиком буде зовсім інший рівень. Я постійно розмовляю з Владом, який тренувався з Олександром Усиком, і Олександр Усик плаває у морі, коли падають бомби. 

Вайлдер назвав бій, який буде величнішим за поєдинок Усик – Ф'юрі

Чи я вважаю, що Ф'юрі може побити його? Так. Але чи вважаю я, що Тайсону чогось бракує? 100%! Як близький друг я хочу побачити, як Тайсон завершує кар'єру.

– Перед боєм проти Олександра Усика?

– 100%. Я хотів би, щоби він зав'язав. Бо якщо все піде не так… Я думаю про ментальне здоров'я Ф'юрі. Я не хвилююся через гроші чи щось інше. 

– Ви вважаєте, що бій із Френсісом Нганну трохи зіпсував поєдинок із Олександром Усиком?

– Ні, я так не думаю, бо подивіться на людей, з якими в минулому мучився Тайсон. Він бився з Вайлдером тричі. Давайте не забуватимемо, Усик знищив його в другому бою, а в третьому бою страждав. Я думаю, ми побачили невеликий спад Ф'юрі. І я б хотів сказати, щоб він зав'язував, – сказав Макдон в інтерв'ю для iFL TV.

Нагадаємо, дуель за звання абсолюта в надважкому дивізіоні відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.