УКР РУС

Еротична русалка, модель Only Fans і пишногруда блогерка – Джейк Пол вийде в ринг в оточенні запаморочливих красунь

6 грудня 2023 , 20:38 / Читать на русском

Зірковий блогер Джейк Пол 15 грудня вийде в ринг з професійним боксером Андре Августом. Ring-girls у цьому поєдинку працюватимуть приголомшливі красуні.

Нові раунди бою Пол – Август оголошуватимуть четверо вродливиць з табличками в руках: Делія Сільвен, Джессіка Колосовас, Емі Лейнез і Рафаела Мілагрес.

Перли на голому тілі: пасія партнера Миколенка епатує в гарячому образі на червоній доріжці

Делія Сільвен – зірка Only Fans. Вона любить позувати в бікіні  перед 80 тисячами підписників у Instagram. До слова, працювала на рингу під час перемоги Аманди Серрано над Данілою Рамос у жовтні.

Джессіка Колосвас є амбасадоркою бренду FashionNova і може похвалитися найбільшою кількістю підписників у соціальних мережах серед чотирьох ring-girls – у неї 300 тисяч фоловерів. Ефектна брюнетка також є успішною моделлю Playboy. Нещодавно Джессіка підняла на вуха Instagram еротичною фотосесією в образі русалки.

Емі Лейнез – блогерка-початківиця з пишним бюстом і ще одна прихильниця відвертих світлин.

Рафаела Мілагрес уже працювала ring-girl під час перемоги Джейка Пола над Нейтом Діасом влітку цього року. Вона є фітнес-моделлю, брала участь у Arnold Classic 2019. У соцмережах ділиться з підписниками відео зі своїх тренувань в залі.

Спокуслива бразилійка може похвалитися 113 тисячами підписників в Instagram.