УКР РУС

"Це не мало сенсу": Хейні пояснив, чому відмовився від реваншу з Ломаченком

5 грудня 2023 , 17:08 / Читать на русском

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні зізнався, що повторний поєдинок з українцем Василем Ломаченком не був привабливим у фінансовому плані, тому й не відбувся.

"Так, звісно, мені думка про реванш з Ломаченком спадала на думку декілька разів. Я говорив з батьком і промоутером про те, як виглядатиме повторна дуель, які будуть цифри, але це не склалося. Це не мало сенсу, розумієте?

Екс-жертва Усика зізнався, чому завершив кар'єру після бою з українцем

Я знаю, що це був би великий бій – набагато більший, ніж перший. Попередній поєдинок був спірним, тому другий мав бути більшим. Але цифри у контракті, схоже, не були такими вже й більшими", – цитує Хейні The Ring.

Нагадаємо, бій між Хейні та Ломаченком відбувся у травні 2023 року і завершився перемогою американця за рішенням суддів. Захистивши звання абсолютного чемпіона у легкій ваговій категорії Девін вже у листопаді оголосив про перехід у першу напівсередню вагу, зробивши всі свої попередні титули вакантними.

До слова, свій наступний поєдинок Хейні проведе у найближчу суботу, 9 грудня, проти Реджиса Прогрейса – на кону стоятиме титул WBC у першій напівсередній вазі. Натомість Ломаченко вийде на ринг вже наступного року – українець завершує переговори з австралійцем Джорджем Камбососом за титул IBF у легкій вазі. Орієнтовна дата дуелі – квітень 2024 року.