УКР РУС

Хейні назвав бій з Ломаченком найважчим у кар'єрі та пояснив, чому багато людей переконані у перемозі українця

29 листопада 2023 , 22:36 / Читать на русском

Колишній абсолют у легкому дивізіоні Девін Хейні відверто обговорив свій поєдинок з Василем Ломаченком.

– Ви були абсолютним чемпіоном у категорії 61,2 кг. Могли робити будь-що. Ніхто б вас не критикував, якби ви обрали простіший бій, але ви вирішили обрати, мабуть, найкращого бійця того часу Василя Ломаченка. Чому це було важливо?

– Це було особисте. Коли Ломаченко мав пояси, він не хотів давати мені шанс. І частина мене теж хотіла вчинити так, як він зробив зі мною. Але інша половина говорила: "Дай йому шанс, побий його і покажи світові, що ти справжній чемпіон!". І це те, що я зробив.

Ломаченко – Камбосос: чемпіон WBC зробив прогноз на бій, пригадавши дуель українця з Хейні

– Вам довелося постаратися, щоби виграти цей поєдинок. Чи це був найскладніший досвід у рингу, який у вас був?

– Так, це був важкий бій. Це був мій найскладніший поєдинок на сьогодні. То справді була конкурентна дуель. Ось у чому люди плутаються. Вони називають конкурентні бої пограбуваннями. Вони плутають. Якщо це близький бій – це не пограбування. Я чітко впевнений, що виграв поєдинок. Записав у скарбничку багато ранніх раундів. Ломаченко мав 2 великі раунди, які змусили багатьох людей подумати, що він зробив більше, ніж було насправді. Але мені був потрібен останній раунд, і я його взяв, – сказав Хейні в інтерв'ю для DAZN.

Після перемоги над Ломаченком Хейні піднявся у вищий дивізіон та зараз готується до титульного поєдинку з Реджисом Прогрейсом.