УКР РУС

"У Ф’юрі не найміцніше підборіддя": член Зали слави не вірить у британця в бою з Усиком

22 листопада 2023 , 21:27 / Читать на русском

Легендарний боксер Баррі Макгіган оцінив шанси Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

"Виступ Ф'юрі (у бою з Нганну) не можна не брати до уваги. Френсіс – дуже сильний хлопець, роботизований і одноманітний, з гарним розгонистим хуком передньою рукою. При цьому він не міг викидати швидкі комбінації і робив весь час те саме. Тим дивніше, що чемпіон світу у надважкій вазі був відправлений у нокдаун таким ударом.

Екс-чемпіон світу ошелешив інсайдом з тренувального табору Фюрі: "Думаю, він минув свій пік"

Давайте начистоту: Тайсон багаторазово опинявся на настилі, так що у нього не найміцніше підборіддя. Він підвівся і згодом діяв набагато обачніше. Вважаю, що він по праву виграв бій, але це було видовищно. Певною мірою він підвів себе", – цитує слова Баррі Макгігана видання Vringe з посиланням на Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, що у столиці Саудівської Аравії пройде бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Українець та британець зійдуться в ринзі 17 лютого 2024 року. У цьому поєдинку вони визначать абсолютного чемпіона світу в супертяжкому дивізіоні вперше з 2000 року. Тоді це звання носив Леннокс Льюїс. А загалом Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі визначать першого в історії "абсолюта", який володітиме чотирма основними чемпіонськими поясами.