УКР РУС

Усик – Ф'юрі: президент WBC розкрив подробиці щодо ситуації з обов'язковим претендентом для британця

21 листопада 2023 , 11:44 / Читать на русском

Очільник WBC Маурісіо Сулейман розповів, що його організація не стоятиме на заваді мегафайту між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

"Бій Тайсона Ф'юрі і Олександра Усика буде за безперечне чемпіонство. WBC санкціонував цей поєдинок з конкретною умовою: проведення матчу-реваншу.

Ф'юрі перевзувся у повітрі: "Не такий Усик вже й дрібний – називаю його "сосискою" просто так"

Під час з'їзду в минулому році ми ухвалили рішення про проведення обов'язкових процедур. Ці поєдинки не відбулися. На даний момент WBC не розглядатиме обов'язкову позицію. 23-го грудня відбудеться безліч боїв, які вплинуть на позиції в рейтингу в суперважкій вазі.

Зараз пропозицій щодо остаточного відбору немає. У нас є чемпіон світу, який бореться за безперечне чемпіонство і після цього підтверджений, як мінімум, ще один бій. На цю мить не існує обов'язкового процесу щодо претендента", – цитує президента WBC Маурісіо Сулеймана видання Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між власником пояса WBC Тайсоном Ф'юрі та українським чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.