УКР РУС

Ф'юрі перевзувся у повітрі: "Не такий Усик вже й дрібний – називаю його "сосискою" просто так"

20 листопада 2023 , 17:18 / Читать на русском

Чемпіон світу WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі несподівано тверезо висловився про свого наступного суперника Олександра Усика.

"Послухайте, він боксер, хороший боєць. Чудовий. Тут нема чого додати. Але я зроблю те, що збираюся зробити. Я не думаю, що він такий вже й дрібний, коли дивлюсь на нього. Напевно, 190 см зросту він має, а це не так вже й мало. Це не маленька людина в будь-якому уявленні. Але так, він дрібніший за мене.

Усик поміркував, чи погодиться на реванш з Ф'юрі, якщо здобуде перемогу в першому бою

У нього звичайний розмір, як для супертяжа. Це нормально. Але я бився з багатьма людьми його розмірів раніше. З багатьма. Яким буде бій? Я покажу себе з найкращого боку, він також буде найкращою версією себе у ринзі.

Тільки я стою на його шляху до тотальної домінації в Європі. Він побив усіх британських парубків: Чісору, Джошуа, Дюбуа. Залишився тільки я. Тепер він прийшов до моїх берегів, де мене досі ніхто не зміг потопити. Нехай витягне свої далекобійні гармати, от тоді й подивимося. Якщо він зможе побити мене, хоча я знаю, що він не зможе, тоді нічого не стоятиме на його шляху до тотальної домінації.

Я ж не знаю його як людину. Він майже не говорить. Так що я не думаю, що він велика особистість. Якщо його особистість у тому, щоб мало говорити, то нехай так. Але я дійсно не бачив у ньому нічого особливого. Як його дії характеризують його? Я не знаю.

Чому називаю його "сосискою"? Та просто так. Це ні про що. Люди думають, що за цим стоїть великий план, і я маю його дотримуватися. Ні, я просто назвав людину "сосискою". Я не думав про це, я просто зробив це. Це інстинкт", – заявив Ф'юрі в інтерв'ю Sky Sports Boxing.