УКР РУС

"Це краще за наркотики": порнозірка-боксерка зомліла після удушення, але залишилась у захваті

13 жовтня 2023 , 17:05 / Читать на русском

Акторка фільмів для дорослих та боксерка Ель Брук, схоже, відкрила для себе новий фетиш.

На одному з медіазаходів зірка OnlyFans зустрілась із бійцем ММА Діллоном Денісом та попросила його продемонструвати задушливий прийом. На роль жертви Ель Брук запропонувала себе. 

Порнозірка-боксерка подвоїла свої статки завдяки улюбленому журналісту Роналду – може купити кілька Феррарі

Діллон погодився на авантюру та обхопив шию моделі 18+. Вона повільно опустилася на підлогу, втрачаючи свідомість, а її тіло почало судомити. Сек'юріті одразу ж кинулись на допомогу красуні, та вона й без того миттєво отямилась. Брук не могла повірити у те, що зомліла, та захоплено заявила: "Здавалося, ніби я приймаю "колеса". Божечки, це набагато краще, ніж наркотики". Незабаром вона виклала відео з удушенням у своїх соцмережах з підписом: "Діллон Деніс розблокував новий фетиш".

Нагадаємо, раніше білявка зізнавалась, що почала займатися боксом лише тому, що їй сподобався колишній дворазовий чемпіон у важкій вазі Ентоні Джошуа. У червні цього року гаряча красуня дала інтерв'ю Пірсу Моргану, у якому активно захищала свою професійну діяльність. Після резонансної розмови доходи 25-річної звабниці зросли вдвічі – до 60 тисяч фунтів стерлінгів на місяць.