УКР РУС

Екс-чемпіон світу розкритикував перемогу Канело над Чарло: "Мені було нудно"

6 жовтня 2023 , 17:58 / Читать на русском

Промоутер Оскар Де Ла Хойя наїхав на Сауля Альвареса та Джермелла Чарло за невидовищний бій.

"Фанати боксу хочуть, щоб їх розважали. Люди заплатили гроші за плату за перегляд. Вийдіть і ризикніть, влаштуйте запеклий бій, тому що в цьому випадку ви нічого не втрачаєте. Коли відбувається великий бій – переможених немає.

"Домінування Канело було приголомшливим": президент WBC розкрив секрет яскравої перемоги Альвареса над Чарло

Коли я був бійцем, то завдавав по 100 ударів за раунд, а Канело з Джермеллом викидали по одному панчу за раунд. Тому мені було нудно. Як чемпіон світу, я можу їх критикувати. Канело фізично неспроможний завдати 100 ударів за раунд, і якби він якимось чином досяг цього показника, то був би виснажений і не зміг би відновити свої сили.

Він міг зупинити Чарло і мав це робити. Його суперник вийшов у ринг просто для того, щоб отримати гонорар. Він перебуває на найважливішому етапі свого життя. Я насправді щасливий і схвильований від того, що Канело думає, що його неможливо зупинити. Я радий, що він говорить це прямим текстом, тому що тепер ми нарешті побачимо бій Бенавідес – Канело.

Якщо його справді не зупинити, то він чудово підходить для боксу. Це чудово для спорту. Ми продовжимо спостерігати за Канело, поки він живий. Ми продовжимо спостерігати за великими поєдинками, і це те, що потрібно боксу", – сказав Де Ла Хойя у коментарі Fighthype.