УКР РУС

"Усик переможе Ф'юрі": екс-чемпіон назвав козирі українця

2 жовтня 2023 , 22:55 / Читать на русском

Британський колишній володар титулів у другій середній вазі Джордж Гроувз висловився про майбутній мегафайт між чемпіонами королівського дивізіону Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

"Гадаю, що Усик переможе Ф'юрі. Він кращий як боксер. Усик завжди добре виступає, завжди показує себе, він ніколи не програвав. Безумовно, те ж саме можна сказати і про Тайсона Ф'юрі. Багатьох британців трохи розлютив інцидент з ударом Даніеля Дюбуа нижче пояса, але це був досить односторонній поєдинок. Я думаю, що Усик показав свій клас.

"Перемогти Усика може тільки це": Белью оцінив шанси українця проти Ф'юрі

Тайсон Ф'юрі нечасто боксував останнім часом. Він загравав навколо завершення кар'єри, а тепер б'ється проти зірки UFC. Тож я не знаю, чи буде він налаштований на цей бій. Але якщо Ф'юрі думає, що може перемогти Усика, то цей поєдинок відбудеться. Якщо ж він так не вважає, що цей бій якось зірветься, ось і все", – розповів Джордж Гроувз в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, раніше Усик і Ф'юрі офіційно підписали контракт на бій. У їхньому протистоянні визначиться перший абсолютний чемпіон XXI століття у королівському дивізіоні. За інформацією Майка Коппінджера, володарі титулів можуть зустрітися в ринзі у грудні 2023-го або січні 2024 року в Саудівській Аравії.