УКР РУС

"Він шахраює": Нганну вважає, що Ф'юрі планує влаштувати "брудний бій"

23 вересня 2023 , 11:06 / Читать на русском

Екс-чемпіон UFC Френсіс Нганну поділився думками щодо бою з Тайсоном Ф'юрі.

"Ф'юрі явно щось каламутить з рукавичками. Так, думаю, що він шахраює. Ми вже обговорили цей момент із командою. Вони одразу звернули увагу на те, що перевіряти рукавички буде комісія з Британії. Що я думаю про це? Думаю, що нам потрібно дуже ретельно перевірити кожну пару рукавичок. Пофіг, що скаже комісія. Наше завдання – ретельно перевірити кожну пару. 

Ф'юрі назвав єдиного боксера, здатного його перемогти

Якщо хочеш, то можемо провести бій на голих кулаках. Без проблем. Єдине, чого б мені не хотілося, так це того, щоб я боксував у 10-унційних рукавичках, а він – у 6- або 8-унційних, у яких усередині майже немає наповнювача. Так, офіційно його жодного разу не впіймали на маніпуляціях. Але люди кажуть. Я припускаю, що це все нісенітниця. Але хочу, щоб ми все ретельно перевірили, а потім ще раз перевіряли ще раз. 

Я б, мабуть, забив би на все це, якби Тайсона звинуватили в шахрайстві лише один раз. Але чомусь ці розмови не затихають, а претензій дедалі більше. До того ж претензій від його екс-опонентів. Можливо, вони просто шукають відмазку після того, як Ф'юрі надер їм зад. Не виключено. Але знаєш, що? У світі боксу краще перевірити все. Тим більше, перевірити те, на що всі звертають увагу", – сказав Нганну в інтерв'ю Джо Рогану

Нагадаємо, поєдинок "Циганського короля" з Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії. Переможець отримає пояс "Чемпіон Ер-Ріяда".