УКР РУС

Усик – Ф'юрі: президент WBC дав зелене світло для бою століття

14 вересня 2023 , 00:06 / Читать на русском

Президент WBC Маурісіо Сулейман не нав'язуватиме Тайсону Ф'юрі обов'язкового претендента, якщо той захоче провести об'єднання титулів з Олександром Усиком.

"Ф'юрі не б'ється з Усиком, тому що Олександр не був готовий до поєдинку у грудні. Потім вони не змогли провести бій у березні, і їхні шляхи розійшлися. Те ж саме сталося з Ентоні Джошуа, тож не звинувачуйте Тайсона Ф'юрі.

"Ф’юрі може перемогти Усика": Хірн здивував сміливим прогнозом

Ф'юрі був тут, він був готовий. Мені подобається його бій із Нганну. Ми не будемо поспішати з обов'язковим захистом. Ми призначили поєдинок Вайлдер – Руїс. Переможець став би неймовірним обов'язковим претендентом. Але цей бій не відбувся. Вони не беруть участі, тож обов'язкового претендента немає.

Безсумнівно, Ф'юрі – найкращий суперважковаговик. Ми б хотіли побачити бій Ф'юрі – Усик, тому ми не заважатимемо планам з приводу великого протистояння за всі пояси. Ми не поспішатимемо з пошуком обов'язкового претендента. Подивимося, що станеться на конвенції WBC.

Усі зосереджені на 28 жовтня. Щойно бій із Нганну відбудеться, з 12-го по 17 листопада WBC проведе конвенцію. Після цього рада керівників WBC ухвалить рішення щодо суперважкої ваги", – наводить слова Маурісіо Сулеймана Manchester Evening News.