УКР РУС

Усик – Ф'юрі: американський супертяж назвав перевагу українця, яка може зупинити "Циганського короля"

10 вересня 2023 , 18:55 / Читать на русском

Американський супертяж Майкл Хантер прокоментував потенційний поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Фʼюрі за звання абсолютного чемпіона у хевівейті.

"Усику потрібно зрозуміти, як заслужити повагу Ф’юрі та вигравати раунди, бути домінатором. Якщо вони обидва стоятимуть на рингу і не викидатимуть удари, раунди йтимуть Тайсону Ф’юрі, бо він великий, у нього від природи більше плюсів на рингу.

"Ф'юрі не переможе Усика наступні 5 років": Красюк назвав містичний козир українського чемпіона

Усику потрібно заслужити повагу Ф’юрі в ранніх раундах, швидше знайти свій спосіб вигравати відрізки. Я не уявляю, що Олександр може виграти ранні раунди. Я думаю, що у нього можуть бути проблеми у пізніх раундах, бо йому доведеться ризикувати та щось вигадувати. Але я все одно впевнений, що Усик покаже гарний бій.

Це дуже спірно, проте я вважаю, що українець завдасть Ф’юрі проблем. Адже у Тайсона виникають проблеми з бійцями наших розмірів, які активно використовують ноги. Проте я не думаю, що Ф’юрі та Усик вийдуть на ринг. Я сподіваюся, що вони зроблять це, проте я цього не уявляю", – сказав Хантер у коментарі Seconds Out.