УКР РУС

Тренер Ф'юрі оцінив горезвісний удар Дюбуа та вколов Усика

9 вересня 2023 , 19:20 / Читать на русском

Шугар Хілл Стюард, коуч чемпіона світу в хевівейті за версією WBC Тайсона Ф'юрі, висловився щодо сумнозвісного удару Даніеля Дюбуа в поєдинку з Олександром Усиком.

"Cудячи з того, що я побачив на відео, я б не сказав, що це удар нижче пояса. Але в той момент рішення ухвалював рефері. І є різні підходи. Суддя відчув, що правильним буде таке рішення.

Тренер Ф'юрі відверто обговорив зайву вагу свого підопічного перед боєм з Нганну

У багатьох випадках, коли ми дивимося щось по телевізору, то можемо побачити повтор, знайти найкращий ракурс. Але коли ти в той момент перебуваєш в рингу, то, природно, не можеш підібрати найкращий ракурс для всього. Часом повтори демонструють, часом ні.

З моєї точки зору, по телевізору це виглядало як чистий удар. Але рішення мав ухвалити рефері. Тому я люблю перемагати нокаутом: тоді нам не потрібно турбуватися про такі речі.

Я не дивився цей бій. Я знаю лише, що там був спірний удар нижче пояса. Мене не особливо цікавлять подібні поєдинки", – сказав Стюард в інтерв'ю для YouTube-каналу Boxing King Media.

Нагадаємо, зараз WBA розглядає апеляцію Дюбуа щодо поєдинку з Усиком – "Динаміт" вважає, що в нього незаслужено забрали перемогу.