УКР РУС

Претендент на бій з Усиком принизив українського чемпіона: "Мені потрібен поєдинок з динозавром Ф'юрі"

8 вересня 2023 , 22:10 / Читать на русском

Регулярний чемпіон WBA у надважкій вазі Махмуд Чарр заявив, що не претендує на поєдинок з українським володарем головного паска Олександром Усиком.

"Мене не цікавить бій з Дюбуа, який програв Джойсу та Усику, пропустивши джеб. Він не цікавий мені. Я хочу залишити спадщину. Тому більше не маю інтересу й до поєдинку з Джошуа: він не допоможе залишити спадщину. Ентоні так радів перемозі над Хеленіусом, ніби він знову став чемпіоном світу. Він забув, що Роберт погодився на цей поєдинок на короткому повідомленні, за тиждень до його проведення.

Ф'юрі висунув Усику вимогу для бою

Джошуа повинен був підійти до Хеленіуса, підняти його руку та сказати: "Дякую, що погодився прийняти цей бій". Тому мені не цікавий захист мого титулу проти Ентоні. Маю бажання битися з найкращим надважковаговиком у світі, ким є Ф’юрі.

Мене не цікавить Усик. Він – крузер, а не суперважковаговик. Мені подобаються великі речі. Коли й хочу битися, то з динозавром Ф’юрі. Це справжній боксер надважкої ваги. Хочу викластись на максимум. Ще одна причина, чому хочу битись проти Тайсона – він вміє розважати публіку, ми зможемо провести класну рекламну кампанію. "Циганська королева" проти "Арабського короля". Людям сподобається це велике шоу.

Зараз готуюся до бою з Міллером – дуже сильним хлопцем, поганцем з видатними навичками. Він непростий суперник. Але він ніколи не забуде, хто такий Чарр. Я повертаюсь з темряви, з дуже тяжких часів у моєму житті. Міллер отримає суперника, з рівним якому ніколи не зустрічався", – сказав Чарр в інтерв'ю Seconds Out.

Нагадаємо, 1-го вересня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) призначила Махмуда "регулярним" чемпіоном світу замість Даніеля Дюбуа. Тож він потенційно може претендувати на бій з Олександром Усиком. Для українських фанів німець більш відомий під іменем Мануель Чарр. У 2012-му він достроково програв Віталію Кличку в 4-му раунді, зазнавши серйозного розсічення біля ока.