УКР РУС

"Усик здолає Ф'юрі", – британський екс-чемпіон світу не вірить у перемогу земляка

3 вересня 2023 , 08:59 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі британець Джордж Гроувз не шкодує приємних слів для українського володаря поясів WBO, WBA, IBF, IBO та The Ring Олександра Усика.

"Я вважаю, Усик чудово виступив у бою з Дюбуа. Звичайно, є цей скандал з приводу удару нижче пояса. Люди кажуть, що то був легальний удар. А я вважаю, що це був епізод на розсуд рефері. Удар припав у пояс, Даніель ударив його в шорти. 

Усик – Ф'юрі: непереможний хевівейтер дав категоричний прогноз після нокауту Дюбуа

На мою думку, був удар нижче пояса. І Усик підвівся. Можливо, якби рефері почав рахувати, він би не встав. Хоча особисто я певен, що встав би.

Якщо Усик поб'ється з Ф'юрі в наступному бою, то здолає Тайсона. Я вважаю Олександра найкращим хевівейтером у світі. Я знаю, що багатьом людям це не сподобається, але я так думаю. Він винятково чудовий боєць. Я вважаю, що боксерські здібності Тайсона Ф'юрі хороші. Але це у порівнянні з багатьма іншими надважковаговиками, які не мають боксерських здібностей, такого зросту, і ваги. Я вважаю, що Усик має змогу нівелювати ці переваги та здобути перемогу", – сказав Гроувз під час інтерв'ю для Pro Boxing Fans.

Додамо, що наступним суперником Олександра, ймовірно, стане хорват Філіп Хрговіч, обов'язковий претендент на титул IBF у хевівейті.