УКР РУС

Тренер Усика звинуватив Дюбуа у брудному плані: "Заборонені удари були частиною стратегії"

31 серпня 2023 , 11:54 / Читать на русском

Сергій Лапін, тренер українського володаря поясів WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring Олександра Усика обурений манерою боксування Даніеля Дюбуа.

"Як нам здалося в рингсайді, заборонені удари були частиною стратегії Дюбуа від самого початку поєдинку. Очевидно, що вони готувалися перетворити мистецтво боксу на вуличну бійку.

Чжилей вщент розніс Дюбуа за бій з Усиком: "Даніелю слід попрацювати над характером"

Зрозуміло, що вони планували зробити бій брудним через заборонені удари. Це була єдина можливість для Дюбуа уповільнити Усика. І це стало очевидним після одностороннього побиття, яке влаштував йому Олександр.

Коли ти перебуваєш на рингу з таким боксером, як Усик, який набагато кращий за тебе в усіх аспектах, єдина надія Дюбуа полягала в тому, щоб перемогти за будь-яку ціну.

На щастя, це бокс у надважкій вазі, а не бійка в барі, і в нас був досвідчений рефері. Він правильно дав Усику необхідний час на відновлення, і смішно припускати, що Олександр прикидався. Я бачив, як Дюбуа втомлювався і пропускав усе більше. Заборонений удар просто був ознакою відчаю", – цитує Лапіна British Boxing News.

Нагадаємо, промоутер британця Френк Воррен заявив, що має намір домагатися визнання поєдинку свого клієнта з Олександром Усиком таким, що не відбувся.