УКР РУС

"Хочу, щоб бій з Усиком оголосили таким, що не відбувся": промоутер Дюбуа здивував новою заявою

29 серпня 2023 , 13:22 / Читать на русском

Промоутер Даніеля Дюбуа Френк Воррен розповів про намір домагатися визнання поєдинку свого клієнта з Олександром Усиком таким, що не відбувся.

"Я не звинувачую Алекса (Красюка, – прим.) за те, що він говорить. Вони не хочуть, щоб ми просили про бій-реванш. Я відчуваю до Усика велику повагу, він був приголомшливим крузером і справді хорошим суперважковаговиком, але в нього вже були скарги на удари нижче пояса. Він робив це в поєдинках з Ентоні Джошуа.

Усик – Дюбуа: Хірн пояснив, чи був удар нижче пояса

Ми збираємося надати фото- та відеодокази. Я б хотів, щоб бій оголосили таким, що не відбувся, тому що у Даніеля зараз повинні бути ці три пояси. Але якщо ми зможемо провести матч-реванш, то доберемося до них", – розповів Воррен talkSPORT.

Нагадаємо, напередодні Олександр Усик переміг Даніеля Дюбуа нокаутом у 9-му раунді та захистив свої чемпіонські титули за версіями IBF, IBO, WBA та WBO. У 5-му раунді Даніель Дюбуа зніс чемпіона на канвас потужним аперкотом. Суддя розцінив його, як удар нижче пояса і дав українцю час відновитися. Втім представники британця впевнені, що Дюбуа не порушував правил і влучив по корпусу.