УКР РУС

Лапін забив суперника та завоював чемпіонський титул IBO Continental

26 серпня 2023 , 21:04 / Читать на русском

Український боксер напівважкої ваги Даніель Лапін зустрічався з німцем Аро Шварцем у поєдинку за вакантний титул IBO Continental в андеркарді Усик – Дюбуа.

Маючи значну перевагу у зрості та розмаху рух Даніель зі старту показав Шварцу, що триматиме його на комфортній дистанції. Німець намагався знайти протиотруту, але вдавалося не надто успішно.

Україно-молдавський боксер нокаутував Хуліо у стилі Мухаммеда Алі – відео

Чи не всі раунди пішли в актив українця за однією тактикою – викидав вибухову серію перед паузою. Аро не поспішав ризикувати, а коли кидався в атаку, Даніель нівелював загрозу якісним клінчем та роботою ніг. У 6-й трихвилинці Лапін загнав Шварца у кут і пробив класну серію по поверхах. Німець взяв коліно, а невдовзі його кут викинув білий рушник – добровільна здача.

Додамо, для нашого напівважковаговика ця дострокова перемога стала другою у профі (8-0, 2 KO). Тоді як Аро Шварц (20-7-1, 13 КО) зазнав 7-ї поразки загалом і другої нокаутом. Цікаво, що Даніель народився саме у Вроцлаві, де й завоював перший пасок у кар'єрі, хоча виступає під прапором України.