УКР РУС

Джошуа отримав шквал критики від відомого тренера: "Ваш хлопець переоцінений"

13 серпня 2023 , 12:58 / Читать на русском

Відомого американського тренера Тедді Атласа не вразила перемога Ентоні Джошуа над Робертом Хеленіусом в головній події вечора на арені O2 у Лондоні.

Нагадаємо, Джошуа нокаутував "Північного кошмара" у сьомому раунді. "Будь ласка, чудові британські фанати, я люблю вас, але не завдайте мені неприємностей у вівторок, коли я знову нагадаю вам у своєму подкасті, що ваш хлопець переоцінений. Коментатори намагалися захистити свого боксера. Його земляки кажуть, що він не поспішає. Та все ж правда у тому, що Джошуа сумнівається.

Джошуа зухвало заявив, що на ньому тримається хевівейт – Хірн зневажив Ф'юрі

Як я вже казав раніше, все, що потрібно було зробити, – це показати джеб та пробити справа. Коли боєць тримає підборіддя високо в повітрі і тягнеться назад, все, треба рухатися за ним і завдавати ударів.

Що ж, фанати побачили те, що хотіли. Вони забудуть усі раунди і бачитимуть лише "Великого бійця". Як швидко всі забувають, що Вайлдер нокаутував цього хлопця у першому раунді. Він повинен дякувати Богові, що має відданих британських фанатів", – написав Атлас на своїй сторінці у Twitter.

Додамо, що Ей Джей сподівається у січні наступного року провести поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.