УКР РУС

Ломаченко – Іноуе: Арум висловився про потенційний мегафайт

12 серпня 2023 , 15:50 / Читать на русском

Промоутер Боб Арум прокоментував можливість проведення поєдинку між Василем Ломаченком та японським підкорювачем чотирьох дивізіонів Наоя Іноуе.

"Про цей бій навіть думати нерозумно. Можливо, він матиме сенс через рік-два, але точно не зараз. Іноуе набрав 55,2 кг. Аби показати потрібну вагу, йому не доводиться голодувати.

Відомий тренер – про мегафайт Ломаченка з Іноуе: "Тримаймо "Монстра" там, де йому місце"

Він не має проблем з набором маси. Більшість його суперників, зокрема філіппінець Тапалеса, з яким він збирається битися, набагато більші за нього. До підвищення йому треба рухатись крок за кроком", – сказав Боб Арум в інтерв'ю для Fighthype

Нагадаємо, в оновленому світовому рейтингу P4P від The Ring японський "Монстр" посів 2 сходинку, поступившись лідерством Теренсу Кроуфорду. У такий спосіб, вони скинули з вершини українського чемпіона в королівському дивізіоні Олександра Усика на 3 місце.

У грудні 2022-го Наоя став абсолютним чемпіоном у легшій вазі, після чого піднявся у другу легшу вагу. В новому дивізіоні Іноуе дебютував з дострокової перемоги над Стівеном Фултоном та відібрав у нього чемпіонські паски за версіями WBC та WBO.

Василь Ломаченко, як і раніше, посідає 10 сходинку.