УКР РУС

Спізнився на 5 годин: Хірн розсекретив, як Джошуа відреагував на позитивний допінг-тест Вайта

9 серпня 2023 , 12:52 / Читать на русском

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, розповів деталі ситуації з позитивним допінг-тестом Ділліана Вайта.

"Я відпочивав на східному узбережжі США і десь о 20:00 за місцевим часом збирався перекусити. У Британії це вже була десь 12 ночі. Я не бачив електронного листа від VADA, але мені написав у WhatsApp Шон Палмер, наш головний юрисконсульт. Він сказав, що нам потрібно терміново поговорити.

Промоутер Джошуа оцінив сенсаційний бій з Хеленіусом: "Фінансова різниця приголомшлива"

Я почав розмову з Шоном і він каже: "Ділліан Вайт не пройшов допінг-тест". Я такий: "Що!?" Він каже: "Ти бачив електронний лист?" Я зайшов на пошту – і побачив результати. Після того, що трапилося з Конором Бенном, в такій ситуації ти просто німієш. Але я проходив через це раніше, тому мене таким не зламаєш. Я подумав: "Дуже дякую, бл*дь. Ти справді знову робиш це зі мною? Ну добре, х** з тобою, давай працювати". 

Очевидно, перше, що ви повинні зробити в цій ситуації, це поговорити з усіма причетними, перш за все – з Джошуа. Я не хотів будити його о 1 ночі. Але коли прокинувся, отримав повідомлення від Ей Джея і зрозумів, що спізнився на 5 годин, він уже про все дізнався.

Він сказав мені: "Я дуже розчарований Matchroom і тією роботою, яку ви вклали в це шоу". Я сказав: "Не хвилюйся. Ти витратив 12 тижнів, тренувався більше, ніж коли-небудь в житті, і пішов на неймовірні жертви. Що ми маємо зробити?" І його відповідь була: "Я хочу битися, дайте мені суперника", – наводить слова Хірна Boxing Social.

Нагадаємо, 12 серпня Ей Джей мав зустрітися в рингу з Ділліаном Вайтом. Однак останній провалив допінг-тест. Замінити Вайта оперативно погодився фінський важковаговик Роберт Хеленіус.