УКР РУС

Батько Ф'юрі підказав Дюбуа єдиний спосіб перемогти Усика

6 серпня 2023 , 21:11 / Читать на русском

Джон Ф'юрі поділився думками щодо поєдинку між українським чемпіоном світу Олександром Усиком та британським претендентом Даніелем Дюбуа.

"Якщо Даніель Дюбуа візьме з собою на ринг свій потужний удар, якщо використає свій розмір, силу удару, то для Усика все може закінчитися. Але без великого набору самі знаєте чого і без великого розуму нічого не вдасться. Якщо не буде лакіпанчу, то я не бачу його переможцем.

Дюбуа розкрив план на бій з Усиком: "Мені потрібно нокаутувати українця"

Усик – хороший маленький боксер… У нього правильний менталітет для цього. Дюбуа? Чи готовий він до цього? Чи він досі про нього думає? Я так не гадаю. Чомусь я так не думаю.

Але він досить великий, у нього достатньо сили, щоб засмутити будь-кого, не кажучи вже про Усика, але чи правильно він думає? Чи зможе він перенести свій план на ринг, щоб збити з пантелику Усика? Сумніваюсь. Та шанс у нього є", – наводить слова Джона Ф'юрі Boxing Social.

Нагадаємо, поєдинок Олександр Усик – Даніель Дюбуа відбудеться 26-го серпня у польському Вроцлаві. На кону бою стоятимуть усі титули українця. Боксери поділять гонорари 75/25 на користь Усика, оскільки він є чинним чемпіоном. У такий спосіб, українець має отримати близько 6 млн 40 тисяч. Дюбуа ж заробить трохи більше як 2 мільйони доларів.