УКР РУС

Усик стомився від пустих балачок Ф'юрі: "Весь світ хоче побачити наш поєдинок"

2 серпня 2023 , 14:03 / Читать на русском

Олександр Усик поділився думками про бій з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

"Можливо я б’юся не з тим британцем, але це мій шлях. Це частина мого шляху, якщо цей британець (Дюбуа – прим.) стоїть на ньому, то я маю зустрітися з ним. 

Усик – Дюбуа: Хрговіч спрогнозував переможця бою та дав пораду українцю

Я думаю, що як людина Ф’юрі чудовий. Я вважаю його чудовим хлопцем, чудовим батьком, чудовим сім’янином, а також як спортсмен він блискучий.

Єдине, що я можу сказати: з його боку надто багато слів замість дій. Весь світ хоче побачити бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, і ми маємо його влаштувати. Люди втомились від розмов. Потрібно діяти, а не говорити", – цитує Усика Eurosport.

Нагадаємо, раніше перемовини про об'єднавчий поєдинок за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі зірвалися.

Тож український чемпіон вирішив захищати свої паски проти обов'язкового претендента за лінією WBA Даніеля Дюбуа. Їхній бій відбудеться 26-го серпня у польському Вроцлаві. Натомість "Циганський король" 28-го жовтня в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії, проведе виставковий поєдинок з екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну.