УКР РУС

"Його рекорд говорить сам за себе": український боксер – про свого суперника в андеркарді бою Усик – Дюбуа

26 липня 2023 , 08:30 / Читать на русском

Український боксер середньої ваги Дмитро Митрофанов оцінив свого суперника британця Хамза Шираза.

"Радий знову повернутися в ринг. Суперник в мене сильний, досвідчений, його рекорд говорить сам за себе (17-0, 13 KO, – прим. Спорт 24). Тому налаштовуюсь на серйозне протистояння. Підготовка йде за планом, слава Богу. Думаю, 26 серпня буду у відмінній формі", – цитує Митрофанова K2 Promotions.

Усик – Дюбуа: менеджер українця презентував спекотний проморолик мегабою

Зазначимо, що боксери зустрінуться в андеркарді бою між українським чемпіоном Олександром Усиком та британським супертяжем Даніелем Дюбуа. Поєдинок відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві.  

На кону бою Митрофанов – Шираз стоятиме титул WBC Silver в середній вазі, яким володіє опонент українця. Свій останній бій Дмитро проводив у квітні та здолав мексиканця Хуана Карлоса Родрігеса.

Також в андеркарді зʼявляться ще два українця – Денис Берінчик та Федір Черкашин. До слова, K2 Promotions виграв тендер на проведення бою Усик – Дюбуа зі ставкою у 8 мільйонів 57 тисяч доларів США, перебивши пропозицію Queensberry Promotions у 5 млн 620 тисяч. Боксери поділять гонорари 75/25 на користь Олександра Усика, оскільки він є чинним чемпіоном. У такий спосіб, українець має отримати близько 6 млн 40 тисяч. Дюбуа ж заробить трохи більше як 2 мільйони доларів.