УКР РУС

Проспект-хевівейтер знищив екс-чемпіона світу у виснажливій дуелі – відео побоїща

2 липня 2023 , 11:03 / Читать на русском

Глядачі боксерського шоу від Top Rank на арені Huntington Center в Толедо стали свідками ефектного апсету – проспект Джаред Андерсон взяв гору над екс-чемпіоном світу Чарльзом Мартіном.

Від самого початку дуелі Андерсон почав пресингувати суперника. Мартін багато рухався, намагаючись відігнати опонента ударами по корпусу. Наприкінці першого відтинку протистояння боксери обмінялися гострими атаками.

Непереможний проспект нокаутом у другому раунді відправив суперника на пенсію – відео побиття

З другого раунду Джаред повністю заволодів ініціативою. Американський проспект постійно відтісняв свого співвітчизника до канатів і проводив небезпечні атаки. Мартін іноді небезпечно вистрілював, але удари здебільшого не знаходили цілі. 

У п'ятій трихвилинці Чарльз побував на канвасі, але зміг підвестися. Бій тривав усі 12 раундів – судді одноголосним рішенням віддали Андерсону перемогу над "Принцом".

Boxing Scene наводить статистику поєдинку. За 12 раундів Андерсон викинув 369 ударів, з яких точними виявилися 157. Мартін бив 324 рази, але влучним був тільки 84 рази.

Незважаючи на перевагу Андерсона, рекорд за кількістю точних ударів за раунд встановив Мартіну. У п'ятому відрізку екс-чемпіон влучив 18 разів.