УКР РУС

"Це ігри": промоутер заявив, що Тео Лопес насправді не відмовився від титулу WBO

21 червня 2023 , 13:03 / Читать на русском

Промоутер Едді Хірн сумнівається, що чемпіон WBO у першій напівсередній вазі Теофімо Лопес завершив з професійним боксом.

"Чи правда те, що Лопесу недоплачують? Так. Якщо порівняти його гонорари з колегами, то це так. Але зовсім інша картинка, якщо ми подивимося на його ринкову вартість. Реальність така, що він не зміг продати всі квитки на маленьку арену. Причому ми говоримо про арену в його рідному місті та в титульному поєдинку проти чемпіона та, мабуть, лідера дивізіону. І в такому ось бою вони продали лише 3 тисячі квитків.

Тео Лопес офіційно відмовився від титулу WBO

Візьмемо для порівняння Едгара Берлангу. Він виступить у нетитульному бою найближчої суботи. Причому не на малій арені MSG, а на головній. А якщо так, то виникає резонне питання: "Так коштує Теофімо тих грошей, які вимагає, чи не коштує?" Ну і важливо пам'ятати про те, що Теофімо програв Джорджу Камбососу, а потім повернувся з кількома непереконливими виступами. Що він хоче зараз? Правильно! Після настільки великої перемоги він хоче отримувати відповідні його статусу гроші.

Він завершив кар'єру? Слухайте, я в це не вірю. Як на мене, це такі ігри. Я дуже здивувався, коли сказав, що вже відмовився від пояса. Але потім виявилося, що це не так (не надіслав письмового повідомлення про відмову від титулу). Я й не сподівався, що він це зробить. Нині він просто хоче диктувати свої умови. Хоче, щоби все було за його правилами. Хоче переконатись, що йому платитимуть ті гроші, на які він розраховує", – розповів Хірн у коментарі DAZN Boxing.