УКР РУС

Промоутер Усика: Ф'юрі не вдасться уникнути бою

12 червня 2023 , 19:44 / Читать на русском

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у хевівейті Олександра Усика, розповів, наскільки ймовірною є зустріч його підопічного в ринзі з Тайсоном Ф'юрі.

"Бій обговорюється.Зокрема, його проведення в грудні в Саудівській Аравії. Тайсон намагався чинити на Усика тиск, щоб він побився з ним у серпні у Великій Британії. Можливо, наступного тижня він знову завершить кар'єру, а потім повернеться і поб'ється, наприклад, з Кличком, Нганну, Майком Тайсоном або ким завгодно. Він вирішить це, виходячи з того, як йому спалося минулої ночі.

Промоутер Ф'юрі розповів, за якої умови відбудеться бій його підопічного з Джошуа

Факт у тому, що є тільки один бій за звання абсолютного чемпіона. І він може відбутися між двома боксерами – тими, які володіють титулами. Вони ставлять пояси на кін і змагаються, щоб побачити, хто найкращий суперважковаговик у світі, хто найсильніший і кому дістанеться все.

Тайсон не зможе цього уникнути. Що б Ф'юрі не говорив про спадщину та історію, він дуже добре освічений у плані боксу. Він тямить в історії цього спорту. Ф'юрі знає, чого це коштує – бути легендою. Для цього недостатньо просто говорити. Ти повинен досягти чогось серйозного", – сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу ringpolska - EXTRA.

Таким чином Красюк потролив "Циганського короля", який любить гучні заяви. Одного разу він повідомляє про завершення кар'єри, а невдовзі називає низку суперників, з якими хоче зустрітися в рингу.