УКР РУС

Промоутер Ф'юрі розповів, за якої умови відбудеться бій його підопічного з Джошуа

11 червня 2023 , 15:49 / Читать на русском

Промоутер володаря пояса WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі Боб Арум відповів, за яких умов поєдинок між "Циганським короле" та Ентоні Джошуа таки може відбутися.

Нагадаємо, Тайсон і Ей Джей мали зустрітися в рингу ще у грудні минулого року. Однак в останній момент перемовини зірвалися. Тепер увага шанувальників боксу прикути до ймовірного мегашоу в Саудівській Аравії. В рамках цього вечора Ф'юрі мав би боксувати з Олександром Усиком, а Ентоні Джошуа з Деонтеєм Вайлдером.

"Потрібно вибрати одного": Арум назвав імена потенційних суперників Ф'юрі

Арум пояснив, що "Циганський король" і Джошуа вийдуть на бій, якщо переможуть суперників у своїх півфіналах в Саудівській Аравії.

"Я не думаю, що стосунки Едді Хірна і Френка Воррена хоч якось вплинуть на бій Ф'юрі – Джошуа. Ви однозначно можете уявити цей поєдинок, якщо Тайсон Ф'юрі цієї зими поб'ється з Усиком і переможе його, а Ентоні Джошуа здолає Деонтея Вайлдера.

Потім уболівальники повісять промоутерів і всіх залучених у процес, якщо вони не домовляться і не влаштують бій Ф'юрі – Джошуа. Тож усе залежить від того, як складуться ці поєдинки. Так і має бути", – сказав Арум в інтерв'ю для YouTube-каналу iFL TV.