УКР РУС

"Доведеться щедро заплатити": тренер Вайлдера не хоче чекати на бій з Джошуа і знайшов зіркового опонента на літо

29 травня 2023 , 23:13 / Читать на русском

Малік Скотт, тренер екс-чемпіона у надважкій вазі Деонтея Вайлдера, розповів про плани свого підопічного.

"Немає жодної офіційної інформації про те, чи буде Деонтей битися до грудня. Безумовно, я хотів би, щоб він вийшов у ринг до того часу, це зовсім не секрет. Енді Руїс, як і раніше, один із варіантів, тому все може статися. Ми за крок від того, щоб прийняти дуже важливі рішення.

Ф’юрі: Усик – боягузливий виродок, який втік від 13 млн фунтів

Вайлдер бізнесмен, тому комусь доведеться дуже щедро заплатити, щоб відкласти його повернення до грудня. Він не хоче сидіти в очікуванні без грошей. Якщо саудити хочуть приберегти його до своєї події, то будуть змушені платити хорошу компенсацію, адже Деонтей ставить на паузу свою спадщину. Без грошей не обійтись" – наводить слова Скотта Boxing Social.

Нагадаємо, наприкінці року може відбутися масштабний вечір боксу у Саудівській Аравії. Очікується, що Вайлдер проведе бій з Ентоні Джошуа, а Олександр Усик зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі. Поки що сторони ведуть перемовини, проте багато хто високо оцінює шанси проведення мега події на Близькому Сході.

До слова, востаннє "Бронзовий бомбардувальник" виходив у ринг ще восени минулого року. Тоді Деонтей повернувся після тривалої перерви та вже у першому раунді нокаутував Роберта Геленіуса.