УКР РУС

"Ломаченку слід завершити кар'єру", – екс-чемпіон світу

25 травня 2023 , 10:45 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі поділився думками про поєдинок Василя Ломаченка та Девіна Хейні.

"Ломаченко та Хейні подарували нам незабутній інтелектуальний, тактичний та шаховий бій. Якби мені до бою сказали, що Девін відбоксує так агресивно, я відповів би, що це не в його інтересах. Але він мав багато хороших моментів, хоча я і вважаю, що він програв.

"Перестань плакати, довбаний невдаха": Хейні розлючений зухвалістю команди Ломаченка

Ломаченко постійно б'ється з суперниками, які набагато більші. Якби він бився з опонентами свого зросту, то побив би їх усіх. Просто було надто нудно дивитися на те, як він домінує в напівлегкому та другому напівлегкому дивізіоні.

Бій нагадував американські гірки. То один працював більше, то другий. Але в ті моменти, коли обидва працювали, Ломаченко виглядав краще. І якщо ви віддали ці раунди Девіну, то хіба що з тієї причини, що вам дуже хотілося, щоб переміг саме він. У мене із рахунком 8:4 переміг українець. Якщо віддати конкурентні раунди чемпіону, то 6:6. Але на більше Девін не напрацював.

Ломаченку слід завершити кар'єру. У 35 років він пройшов кар'єрний пік і з кожним днем все більше віддалятиметься від своєї найкращої форми. Не думаю, що потрібний реванш. Бокс не заслуговує на таких бійців як Ломаченко. Ніхто не заслуговує на упередженість. Думаю, він один із найвидатніших, хто будь-коли виходив на боксерський ринг. Він мав стати абсолютом у 35 років та красиво завершити кар'єру. У нього вкрали цей момент. Тому буде краще, якщо він піде і ніколи більше не повернеться на ринг", – заявив Маліньяджі proboxtv.

Нагадаємо, Ломаченко програв Хейні одноголосним рішенням суддів – 115:113, 115:113, 116:112.