УКР РУС

Ломаченко – Хейні: екс-чемпіон світу не вірить в перемогу американця через відсутність важливих навичок

19 травня 2023 , 18:20 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі вважає, що досвід боїв з елітними суперниками допоможе Василю Ломаченку розібратись з Девіном Хейні.

"Ставлю на Ломаченка, бо досі не бачив Хейні в боях елітного рівня. У Девіна є талант, але для того, щоб оцінити, наскільки він може розквітнути, потрібно перевірити свої сили проти топ-бійця.

"Ви з кроликом – с**и": Ф'юрі оскаженів після тролінгу від команди Усика і висунув жорсткий ультиматум

Всі думають, що за його талантом ховається щось більше. Але ми не бачили американця на високому рівні, тому не зрозуміло, чи є в ньому щось особливе, чи це просто спортивний хист, який є лише ілюзією.

Я обираю Ломаченка майбутнім переможцем, бо Хейні мав можливість зустрітися з сильними суперниками, але замість цього він бився зі слабшими. Девін ще не виходив у ринг з елітною опозицією.

Натомість Ломаченко обирає сильних хлопців. І він досі хоче битися з бійцями топ-рівня. Навіть повернувшись після травми, повернувшись після спустошення, яке спричинила війна в його країні, повернувшись після найдовшої перерви у своїй кар’єрі, він досі вибирає найкращих суперників", – наводить слова Маліньяджі Boxing News 24/7.

Нагадаємо, Василь Ломаченко завершує підготовку до бою за звання абсолютного чемпіона світу проти Девіна Хейні. Цей поєдинок відбудеться в ніч із 20 на 21 травня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand.