УКР РУС

"Я злюся на Ломаченка – це особисте": Хейні хоче помститися українцю за довге очікування бою

15 травня 2023 , 11:43 / Читать на русском

Абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні поділився очікуваннями від бою з українцем Василем Ломаченком.

"Лома має хороше резюме. У ньому багато імен, які билися в нижчих вагових категоріях. Але кожного разу, коли Лома бився з кимось, хто не прийшов, щоб впасти, він програвав. Це просто реальність.

"Хочемо забити останній цвях у кришку труни Ломаченка": батько Хейні – про майбутній бій

Лома ніколи не був аутсайдером. Це перший раз, коли він аутсайдер. Цього разу він не чемпіон. Він б’ється з більшим, молодшим, сильнішим та швидшим хлопцем. Усі шанси проти нього, і 20 травня я покажу світові чому.

Круто мати хороші стосунки з суперником. Ти обіймаєшся, тиснеш йому руку і кажеш: "Дякую". А потім він виходить у ринг і б’є тебе. Ні, я не такий. Ми не повинні бути друзями. Ми не друзі.

Я не хочу мати жодних стосунків з Ломою. Я не хочу бути його другом. Я хочу сильно його побити. Я злюся на Ломаченка. Ми не друзі. Він змусив мене весь цей час чекати цих поясів. Це особисте. 20 травня ми покладемо цьому кінець", – наводить слова Хейні Boxingnews24.

Нагадаємо, що вже 20 травня відбудеться дуель Ломаченка та американця у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. На кону протистояння титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, яким володіє Хейні. Девін хотів побитися з українцем ще у 2019, але тоді не отримав згоди.