УКР РУС

Гвоздик тверезо оцінив суперника: "Рекорд Болотнікса не відображає якість боксера"

3 травня 2023 , 08:59 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (18-1, 14 КО) не судить свого наступного суперника латиша Річардса Болотнікса (19-6-1, 8 КО) з його рекорду.

"Болотнік почав займатися боксом дуже пізно. Наразі йому 33 роки, але він продовжує прогресувати як боксер. Так, він мав шість поразок, але, по-перше, три чи чотири з них були в крузервейті, коли він був не особливо готовий. Перша поразка у нього сталася у другому бою у кар'єрі.

"Я схвильований – це справжній виклик": Гвоздик вказав на сильні сторони свого суперника

У минулому поєдинку він зробив апсет проти дуже міцного хорвата, якого я добре пам'ятаю ще з часів любителів. Мені здається, що його рекорд не дуже відображає якість боксера, яку він має", – цитує Гвоздика Luckypunch.net.

Нагадаємо, що бій Гвоздик – Болотнікс  відбудеться 6 травня у Мексиці в андеркарді поєдинку Сауля Альвареса та Джона Райдера. До слова, після поразки від Артура Бетербієва у жовтні 2019 року, Олександр Гвоздик вирішив припинити професійну боксерську кар'єру. Однак через кілька років українець все ж ухвалив рішення повернутися у ринг. У першому поєдинку після трирічної паузи Олександр переміг мексиканця Жозуе Обандо.