УКР РУС

Берінчик: Майже весь гонорар від бою з Менді я віддав на ЗСУ

10 квітня 2023 , 15:28 / Читать на русском

Чемпіон Європи EBU та International WBO у легкій вазі Денис Берінчик займається активною волонтерською діяльністю та щедро донатить на потреби армії.

"На початку війни країна була в небезпеці, кожен кинув свої справи та пішов до армії, почав допомагати, займатися волонтерством. Хлопці мені казали, що я потрібен їм у рингу: "Берінчик, ти вже непогано гасив росіян, тепер наша черга, тож їдь". Потім уже вишикувалася логістика, тому зараз я воюю вже грошима: генератори, мавікі, допомога загиблим, комусь на ремонт щось.

Промоутер назвав ім'я потенційного суперника Ф'юрі та дату бою

Майже весь гонорар від бою з Менді я віддав на ЗСУ. І до бою я все віддав на війну. Хотів купити собі якийсь маєток, але віддав усі гроші заради перемоги. Є бригади, які я підтримую. Зараз я їжджу на передову як волонтер", – поділився Берінчик в інтерв'ю для Sport Arena.

Нагадаємо, що у 2022 році Денис Берінчик переміг Івана Менді за рішенням суддів та відібрав у нього пояс EBU European. Єгор Голуб, тренер Дениса, нещодавно оголосив, що його підопічний проведе наступний поєдинок у Великій Британії. Ім'я суперника поки не розголошується.