УКР РУС

"Зводить до школи": Белью спрогнозував переможця бою Усик – Дюбуа

1 квітня 2023 , 15:38 / Читать на русском

Колишня зірка боксу Тоні Белью поділився очікуваннями від бою між чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком та претендентом Даніелем Дюбуа.

"Усик зводить Дюбуа до школи. Звичайно, Даніелю необхідно користуватися цією можливістю, адже на кону стоять три титули. Але цей хлопець тільки починає вивчати цю гру. Він ще сирий, у нього молоко на губах не обсохло.

Промоутер Усика назвав перешкоду на шляху бою з Дюбуа: "Це поставило б вечір боксу під загрозу"

Як звали того хлопця, з яким він бився в останньому поєдинку? Так, Кевін Лерена. З ним Дюбуа дійсно був приголомшений і падав. Я дивився цей бій. Якби Кевін Лерена був трохи жорсткішим, то переміг би його достроково. Він справді повинен був це зробити. У цьому немає жодних сумнівів.

Олександр Усик – не такий нищівний панчер, але я скажу вам, що він накидає тобі й змусить двічі подумати, нащо ти вийшов з ним у ринг. Він надзвичайно точний, у нього найкраща робота ніг, яку ви коли-небудь бачили. А його кути та розподіл ударів просто неймовірні", – цитує Белью Boxing-social.

Нагадаємо, Даніель Дюбуа є обов'язковим претендентом на чемпіонський пасок WBA Олександра Усика. Їхній поєдинок може відбутися у Лондоні або в Манчестері влітку цього року.