УКР РУС

Ломаченко – Хейні: відома ціна платної трансляції бою

29 березня 2023 , 10:06 / Читать на русском

Вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок між українцем Василем Ломаченком та американським абсолютним чемпіоном в легкій вазі Девіном Хейні, покажуть на телеканалі ESPN за системою PPV.

Промоутерська компанія Top Rank раніше офіційно анонсувала бій за титул абсолютного чемпіона в легкій вазі між Василем Ломаченком та володарем титулів WBA, WBC, IBF і WBO Девіном Хейні. Подія відбудеться 20-го травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі.

Ломаченко – Хейні: бій офіційно анонсували – відома дата і місце

Три головні бої боксерського шоу транслюватимуть, зокрема, на телеканалі ESPN за системою PPV (плати за перегляд). Вартість перегляду складатиме 59,99 долара США. До платної трансляції увійдуть три поєдинки. Серед них: Ломаченко vs Хейні, Оскар Вальдес vs Адам Лопес, Реймонд Мураталья vs Джеремія Накатіла.

Водночас у Великій Британії головний бій вечора між українцем та британцем покаже Sky Sports. В Україні офіційний транслятор наразі залишається невідомим. 

Цікаво, що поєдинок за вакантний пояс WBO у другій найлегшій вазі (до 52,2 кг) між екс-чемпіонами світу японцем Дзунто Накатані та австралійцем Ендрю Молоні покажуть безплатно. Top Rank також обіцяє незабаром анонсувати ще один бій, який транслюватимуть безкоштовно.