УКР РУС

Замість Усика Ф'юрі може провести бій з кривдником Джошуа

22 березня 2023 , 16:54 / Читать на русском

Американські медіа вже подейкують про наступного суперника Тайсона Ф'юрі після того, як команда Олександра Усика заговорила про зрив поєдинку з британцем.

Нагадаємо, зранку 22 березня промоутер українського боксера Егіс Клімас заявив, що їхня команда остаточно втратила надію на проведення бою століття.

"Комедія скінчена": промоутер Усика натякнув на завершення епопеї з Ф'юрі

Через декілька годин менеджер "Циганського короля" Френк Воррен запевнив, що мегафайт все ще можна врятувати. Буцімто тепер Тайсон навіть згоден на реванш, та ще й із розподілом гонорару 50/50. І анонсував відновлення перемовин з українською стороною. Але водночас представник Усика Олександр Красюк залишив послання в Instagram "Finita la comedia", вочевидь, натякаючи, що переговори все ж завершені.

Американське видання Supremeboxing встигло навіть повідомити, що замість Усика Ф'юрі зустрінеться в рингу з Енді Руїсом-молодшим. Додамо, що влітку 2019 року мексиканець сенсаційно нокаутував Ентоні Джошуа, відібравши у британця чотири чемпіонські пояси надважкого дивізіону. Але вже у грудні того ж року британець взяв реванш над Руїсом.