УКР РУС

Відомий тренер пояснив, чому Фʼюрі відмовився від реваншу з Усиком

18 березня 2023 , 10:06 / Читать на русском

Американський тренер з боксу Тедді Атлас вважає, що Тайсон Фʼюрі намагався скасувати бій з Олександром Усиком.

"Мені здається, що Ф'юрі близький до того, щоб закрити лавку.  А чому б і ні? Грошей він заробив достатньо на два життя. Йому не треба буде про щось переживати. Мені здається, він змирився з тим, що після Усика у нього більше не буде боїв. Ну, хіба що поєдинок проти Френсіса Нганну. Тобто зробити щось схоже, як було у Флойда Мейвезера та Конора Макгрегора. Повірте, він близький до того, щоб закрити лавку. Він знає, що його більше тут нічого не тримає.

"Світ любить сильних": Усик наполегливо готується до бою з Ф'юрі

Не здивуюся, якщо Тайсон шокований, що цей хлопець прийняв бій за 30% призового фонду. Не здивуюся, якщо Ф'юрі розраховував на те, що Усик відмовиться і дасть змогу затягнути переговори та нормально підготуватися. Можливо, саме тому він і вигадав нову перешкоду у вигляді пункту про реванш. Не здивуюся, якщо Усику ще будуть кинуті нові перешкоди. А поки що він на все відповідає: "Окей, прийнято. Давай битися", – сказав Атлас на YouTube-каналі THE FIGHT with Teddy Atlas.

Додамо, що зірки хевівейту запланували зустрітись в рингу 29 квітня на легендарному лондонському стадіоні Вемблі. Після тривалих перемовин Усик поступився значною частиною потенційних заробітків, погодившись отримати всього 30% загального гонорару.

Нагадаємо, у поєдинку між Олександром та Тайсоном визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні.