УКР РУС

Усик – Ф'юрі: бій століття на межі зриву – промоутер "Циганського короля" натякнув на зміну суперника

5 березня 2023 , 10:46 / Читать на русском

Френк Воррен, співпромоутер чемпіона в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, пролив світло на перемовини за об'єднавчий бій свого протеже з Олександром Усиком.

"На жаль, новин немає. Я кожного разу продовжую говорити про те, що вони з'являться за кілька днів. Це відбувається тому, що ми сподіваємося домовитися. Однак 29 квітня наближається, і я думаю, що найближчим часом нам потрібно або перекреслити перемовини та подивитися на інший бій, або узгодити всі умови. Ось яка ситуація на цю мить.

Усик: Багато людей у світі думають, що в Україні відбувається якась гра, а ми все вигадуємо

Я не хочу вдаватися в деталі. Розумію, що люди, звичайно ж, хочуть знати, що відбувається. Ми намагаємось все узгодити, розпочати продаж квитків. Але все склалося трохи складніше, ніж ми очікували. Я сподіваюся, що ми домовимося, але поки що не можу нічого гарантувати. У нас залишилося небагато часу. Я буду дуже здивований, якщо на початку наступного тижня ми не зробимо якийсь анонс", – цитує Воррена Boxing Social.

Нагадаємо, раніше Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, заявляв, що дедлайном перемовин про бій за абсолюта з Ф'юрі є 4 березня.