УКР РУС

Промоутер Усика розсекретив форму українця перед боєм з Ф'юрі

26 лютого 2023 , 09:26 / Читать на русском

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, пролив світло на тренувальний табір чемпіона в надважкій вазі до бою з Тайсоном Ф'юрі.

"Тренувальний табір Олександра Усика проходить біля моря, в достатньо теплих умовах. Він триває вже достатньо довго – ще до нового року Олександр заїхав у тренувальний табір, як і його команда. Зараз триває активна робота над побудовою базису.

Усик – Ф’юрі: в Україні поєдинок транслюватимуть безкоштовно

Базис будується для того, щоб у момент пікових навантажень організм не давав збій. Як правило, ті травми, які стаються – це результат не зовсім відповідального підходу до тренувального процесу. В Олександра, слава богу, і з командою, і з самодисципліною все в порядку, тому такий тривалий період часу був виділений, аби пройти реабілітацію, відновлення і зараз вже виходити на пікові навантаження.

До 29 квітня залишилось 10 тижнів, а це дуже мало і з точки зору маркетингу, і спортивних підготовчих моментів. Хоча Олександр перебуває в чудовій формі. Час від часу ми бачимо від нього меседжі в соціальних мережах, легкі послання на кшталт "Їм бургер, вгадай, кого з'їм наступним?", "Кролик проти пузаня", – сказав Красюк в ефірі YouTube-каналу BoxOffice.