УКР РУС

Жертва Ф'юрі розповів, чого Усику варто найбільше боятися в бою проти Тайсона

26 січня 2023 , 13:23 / Читать на русском

Шведський хевівейтер Отто Валлін (24-1, 14 KO) поділився прогнозом на мегафайт між Тайсоном Ф'юрі (33-0 1, 24 КО) та Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

"У Ф'юрі велике тіло, він добре рухає його верхньою частиною, тож Усику необхідно бити по корпусу. Коли Тайсон буде зближуватися, Олександрові треба бути обережним.

"Якщо Дюбуа не зміг вдарити мене, як він збирається бити Усика?", – Джо Джойс

Усику не можна дозволяти Ф'юрі себе в'язати і навалюватися на нього. Тайсон бився так зі мною, і це забирало енергію. Думаю, щоб досягти успіху, Усику потрібно використовувати кути, як він це і робить, викидати джеб і багато бити Ф'юрі по корпусу. Я вважаю українця дуже хорошим бійцем. У поєдинках із Джошуа він довів, що досить великий для цієї вагової категорії. Я думав, що він виявиться надто маленьким для Ентоні, але Усик виконав чудову роботу.

Водночас для мене фаворитом є Ф'юрі. Тайсон більший, він дуже гарний боксер, який також може бути агресором. Я думаю, що він  – розумний боєць. Британець впевнений, у нього є всі інструменти, щоб перемогти Усика. Мені здається, він виграє за очками", – поділився Валлін думками із виданням The Sun.

Додамо, що у 201 році швед програв "Циганському королеві" одностайним рішенням суддів.