УКР РУС

"Ф'юрі може виявитися занадто великим для Усика", – екс-чемпіон світу

21 січня 2023 , 14:51 / Читать на русском

Обов'язковий претендент на титул WBC у напівважкій вазі Каллум Сміт (29-1, 21 KO) поділився думками щодо майбутнього поєдинку Усик – Ф'юрі за титул абсолютного короля хевівейту.

"Це чудовий бій. Я вже давненько є великим шанувальником Усика. Не вірю, що багато хто може змагатися з ним в плані навичок. Можливо, Ф'юрі виявиться занадто великим для нього, я не знаю. Але думаю, що дуже великі габарити можуть компенсувати навички. Як на мене, Тайсон може виявитися занадто великим для Усика.

Батько Ф'юрі поглузував з Усика: "Виглядає, як мішок кісток"

Я радий, що Усик і Ф'юрі поб'ються. Ця зустріч повинна відбутися. Двом найкращим бійцям у будь-якій вазі слід побоксувати один з одним. Уніфікація, один чемпіон – це те, що найнеобхідніше нашому спорту. У нас не відбувся бій Спенс – Кроуфорд, і це сумно. Тож найкращі повинні битися з найкращими. І Усик з Ф'юрі однозначно такими є на цей момент", – зазначив Каллум Сміт в інтерв'ю для Ютуб-каналу Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, мегафайт українця з "Циганським королем" може відбутися вже наприкінці березня  – на початку квітня цього року.