УКР РУС

Улюбленець Кадирова хоче бій з Усиком – катмен боксерів оцінив можливість принципової битви

29 грудня 2022 , 19:25 / Читать на русском

Расс Анбер, катмен Олександра Усика та Артура Бетербієва, поділився думками щодо бою між затятими опонентами.

"Скажу вам так: я не сумніваюся, що Бетербієв міг би піднятись у хевівейт, тому що вони билися з Усиком на Олімпіаді. Цікаво, що на Олімпійських іграх Бетербієв мав боксувати в напівважкій вазі. Але з якихось політичних причин йому не дали місце в цій ваговій категорії та сказали, якщо він хоче виступити, то має битися у важкій вазі. І він зробив це. Бетербієв піднявся у вазі та виступив.

Усик злив вразливе місце улюбленця Кадирова його супернику за довгий язик

У нього однозначно є міць для переходу вище, тому я не думаю, що це проблема. Він не жартує, коли каже, що хоче спробувати це зробити. Я б не став виключати, що Бетербієв це зробить, якщо захоче, але я точно не хочу дивитися їхній бій. Щоправда, це моя особиста точка зору", – сказав Расс Анбер в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, раніше Артур Бетербієв вихвалявся, що начебто перебоксував Усика в їхніх аматорських протистояннях, попри те, що двічі поступився Олександру. Дагестанець скандально відомий тим, що регулярно їздить на поклони до Кадирова, хоча наразі виступає під канадським громадянством.