УКР РУС

"Білявка-бомбардувальник" і модель OnlyFans дражнять фанів еротичним тандемом

24 грудня 2022 , 19:27 / Читать на русском

Чинна чемпіонка світу за версією IBF австралійка Ебані Бріджес, яку нарекли найсексуальнішою боксеркою світу, заінтригувала співпрацею з моделлю OnlyFans Елль Брук.

Ебані на прізвисько "Білявка-бомбардувальник" розбурхала уяву фанів фотографією зі своєю подругою, відомою моделлю OnlyFans Елль Брук. Спокусниці позують абсолютно оголеними, однак найпікатніші місця на зімку заблюрені. Щоб побачити повну версію фото, треба оплатити підписку на сайті з гарячим контентом.

"Янгол" у крихітному бікіні втішає голкіпера Німеччини після краху на ЧС-2022 – райська насолода на острові

Ефектна австралійка нещодавно захистила пояс IBF, здолавши свою співвітчизницю Шеннон О'Коннелл. Боксерка привертає увагу не лише звитягами в рингу, а й еротичними фотосесіями в Instagram – там за білявкою стежать 680 тисяч підписників. Її подруга Елль Брук здобула популярність як модель OnlyFans, однак цьогоріч вирішила спробувати свої сили як боксерка. І навіть встигла здобути перемогу у дебютному поєдинку над зіркою реаліті-шоу Ей Джей Банкер. Чемпіонка IBF у найлегшій вазі тренує свою менш досвідчену колегу. А Брук, схоже, надихнула професійну боксерку створити свій акаунт на сайті для дорослих.

Обидві білявки є запеклими футбольними вболівальницями. Ебані Бріджес фанатіє від Лідса і ненавидить Манчестер Юнайтед. А Елль Брук палка прихильниця Манчестер Сіті.